X

ویزای کنیا

 

مسافرانی که قصد سفر به کشور کنیا را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزای این کشور نمایند.
وکیل و نماینده مسافر می تواند جهت اخذ ویزای کنیا با در دست داشتن مدارک مربوطه  اقدام به اخذ ویزای این کشور نمایند.
آژانس هواپیمائی صالحان افتخار دارد جهت اخذ ویزای کنیا، نماینده شما مسافر گرامی باشد

 

انواع ویزای کنیا

1. ویزای یکبار ورود (توریستی)

ویزای یکبار ورود کنیا جهت مسافرینی صادر می شود که قصد سفر به عنوان توریست، انجام امور تجاری و یا موارد پزشکی را دارند.
اعتبار
ویزای توریستی 90 روز میباشد که مسافرین اجازه ی اقامت تا 90 روز را هم در این بازه زمانی دارند. 
مسافرین بعد از انجام سفر می توانند با مراجعه به اداره ی مهاجرت در نایروبی، تا 90 روز دیگر تمدید نمایند. بیشترین اجازه اقامت در خاک کنیا برای مسافرینی که ویزای یکبار ورود (توریستی) دریافت کرده اند، 6 ماه می باشد.

 

2. ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت جهت افرادی صادر می شود که از طریق کنیا به مقاصد دیگری سفر داشته و به زمان کمتر از ۷۲ ساعت نیاز دارند.

مسافرینی که پرواز های مستقیم در فرودگاه کنیا به مقاصد دیگر داشته و جهت ادامه ی سفر خود مجبور به تغییر و یا خروج از فرودگاه کنیا را ندارند، نیازی به اخذ ویزای ترانزیت ندارند.

 

 

3. ویزای دیپلماتیک

این نوع ویزا جهت دارندگان پاسپورت های دیپلماتیک، رسمی و خدمات که با داشتن وظایف مشخص شده به کشور کنیا سفر می کنند صادر می شود.

  • همسر و فرزندان صاحبان پاسپورت های دیپلماتیک که با داشتن گذرنامه عادی با همراهشان سفر می کنن، شامل این نوع ویزا نمی شوند.
    مدت اعتبار ویزا ۳ ماه بوده و مسافرین اجازه اقامت تا ۱ ماه را در خاک کنیا دارند.

 

درخواست ویزای آنلاین