X

ویزای هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ

 

ویزای هنگ کنگ در لیست ویزاهای پر طرفدار آسیا و جهان قرار دارد. بله درست شنیدید! هنگ کنگ یک منطقه آزاد است و برای ورود به آن، به جای دریافت ویزای چین باید به دنبال اخذ ویزای هنگ کنگ باشید اگر می خواهید یک سفر خوب و راحتی را تجربه کنید، می توانید به نمایندگی های اخذ ویزا و آژانس های مسافرتی معتبر کشور چون صالحان سیر مراجعه کرده تا در کم ترین زمان و به شیوه آسان بتوانید به این شهر زیبا و تاریخی آسیای شرقی سفر کنید, همچنین می توانید با کلیک روی پرچم هنگ کنگ در انتهای همین صحفه نسبت به اخذ ویزای هنگ کنگ اقدام نمایید.

 

                                        ویزای هنگ کنگ | اخذ ویزای هنگ کنگ | ویزای توریستی هنگ کنگ

 

انواع ویزای هنگ کنگ:

اولین قدم برای سفر به هنگ کنگ، دریافت ویزای هنگ کنگ است. این ویزا انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع سفر و گذرنامه شما، توسط سفارت چین تعیین و صادر می شود. انواع ویزای هنگ کنگ در موارد زیر دسته بندی می شوند:

  • ویزای توریستی هنگ کنگ: از ویزاهای رایج است و برای افرادی صادر می شود که برای زمان محدودی قصد اقامت موقت و بازدید از هنگ کنگ را دارند.
  • ویزای کار: ویزای کار هنگ کنگ فقط در مواردی صادر می شود که متقاضی ویزای هنگ کنگ از طرف یک شرکت هنگ کنگی مجوز کار دارد و از طرف آن ها برای وی دعوت نامه کاری فرستاده شود.
  • ویزای سرمایه گذاری در تجارت: ویزایی است که با استفاده از آن یک فرد کارآفرین موفق قصد سرمایه گذاری و تزریق تجربه خود به شهر هنگ کنگ را دارد.
  • ویزای تحصیلی هنگ کنگ: این ویزا برای آن دسته از افرادی است که قصد تحصیل در هنگ کنگ را دارند.
  • ویزای اقامت هنگ کنگ: این ویزا مناسب افرادی است که قصد مهاجرت و اقامت دائم در هنگ کنگ را دارند.
  • ویزای آموزشی و تحقیقاتی: مختص افرادی است که جهت پیشرفت شغل، حرفه یا پروژه کاری خود وارد هنگ کنگ شده تا در یک شرکت یا سازمان هنگ کنگی آموزش ببینند.
  • ویزای همسر هنگ کنگی: برای افرادی است که همسر آن ها شهروند هنگ کنگ باشد.

 

                                          ویزای هنگ کنگ | اخذ ویزای هنگ کنگ | انواع ویزای هنگ کنگ

 

ویزای توریستی هنگ کنگ

هنگ کنگ یک شهر پرجمعیت جمهوری خلق چین است، این در حالی است که به عنوان یک منطقه ویژه اداری(SAR) نیز شناخته می شود. این شهر، دارای سیاست ها و الزامات ویزایی مخصوص به خود است. سوال اینجاست، آیا همه کشورهای جهان برای بازدید از هنگ کنگ نیازمند اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ هستند یا خیر؟

دولت هنگ کنگ، 170 کشور جهان را از اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ معاف کرده است. شهروندان این کشورها، می توانند به هنگ کنگ سفر کنند بدون اینکه نیازمند اخذ ویزای هنگ کنگ باشند. در حالت بدون ویزا ، تعداد روزهای مجاز برای بازدید از هنگ کنگ برای هر کشور متفاوت بوده و  بین 7 تا 180 روز تعیین شده است. به عنوان نمونه، مردم کشور انگلستان برای 180 روز و مردم ایالت متحده امریکا، کانادا، استرالیا، کشورهای اروپایی به مدت 90 روز می توانند بدون ویزا در هنگ کنگ بمانند. متاسفانه ایران در کنار کشورهایی چون عراق، افغانستان، بنگلادش، ویتنام و غیره در لیست کشورهای بدون ویزای هنگ کنگ قرار ندارد و شهروندان ایرانی مجبور به دریافت ویزای هنک کنگ هستند.

 

انواع ویزای توریستی هنگ کنگ

برای اقامت موقت در هنگ کنگ صرفا برای بازدید یا عبور نیازمند اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ هستید. البته توجه داشته باشید که شما با داشتن این ویزا حق تحصیل، کار و غیره را ندارید در غیر این صورت مشمول جریمه و مجازات مربوطه قرار خواهید گرفت. انواع ویزای توریستی هنگ کنگ به صوت زیر هستند:

  • ویزای یک بار ورود
  • ویزای دوبار ورود
  • ویزای چند بار ورود
  • ویزای ترانزیتی

به عنوان نمونه، ویزای هنگ کنگ دوبار ورود به این معناست که شما در مدت زمان درج شده بر روی ویزا، می توانید حداکثر دو بار به این شهر سفر کنید. در حالت ترانزیتی، فرد با داشتن این ویزا حق عبور از خاک یا آسمان هنگ کنگ را دارد، البته متقاضی ویزا باید بلیط کشور مقصد خود (به غیر از کشورهای مقصد چین و ماکائو) را نیز به همراه داشته باشد.

 

مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ

در خواست ویزای هنگ کنگ در دو روش انجام می شود. اولین روش مراجعه به مراکز معتبر اخذ ویزا و آژانس های مسافرتی جهت درخواست ویزای هنگ کنگ و روش دوم مراجعه مستقیم به خود سفارت چین است. در هر دو حالت، در خواست ویزای هنگ کنگ شما در سفارت چین و توسط کارشناسان آن مورد بررسی قرار می گیرد تا ویزای شما (در صورت نبود مشکل) صادر شود.

 

                                     ویزای هنگ کنگ | اخذ ویزای هنگ کنگ | انواع ویزای هنگ کنگ | مدارک ویزای هنگ کنگ

 

برای هر نوع درخواست، مدارک لازم و مخصوص با آن درخواست تقاضا می شود.  برای درخواست ویزای هنگ کنگ نیز شما باید تمام مدارک لازم که تحت عنوان مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ معرفی می شوند را آماده کرده و برای انجام مراحل بعدی به مرجع اخذ ویزای خود (سفارت یا آژانس مسافرتی) تحویل دهید. مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری، ویزای کاری و ویزای توریستی هنگ کنگ از قرار زیر هستند:

الف- مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ (ویزای توریستی و تجاری)

  • گذرنامه معتبر
  • فرم درخواست ویزا پر شده
  • در صورت داشتن حامیان مالی یا اقوام در هنگ کنگ و درخواست ویزا توسط آن ها، داشتن مشخصات شخصی این افراد، شماره تلفن و آدرس نیز ضروری است.
  • افرادی که برای مقاصد تجاری قصد سفر به هنگ کنگ را دارند باید نامه ای از سازمان یا شرکت مورد نظر که قصد فعالیت در آن جا را دارند نیز ارائه کنند.
  • نداشتن سوابق کیفری جدی

ب- مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ (ویزای تحصیلی)

  • پر کردن دقیق فرم E 936
  • در صورتی که فرد متقاضی زیر 18 سال سن داشته باشند والدین وی باید حامی مالی باشند و نامه رضایت مندی توسط آن ها امضا شود.
  • ارائه مدارک پذیرفته شدن فرد توسط موسسه آموزشی مورد نظر
  • ارائه مدارک مالی حامی مالی فرد مانند گواهی اشتغال، دفترچه حساب پس انداز و غیره

 

نکات و قوانین مربوط به ویزای هنگ کنگ

  • داشتن گذرنامه برای کلیه مراجعه کنندگان هنگ کنگ ضروری است و بسته ملیت آن ها باید بین یک تا شش ماه از اعتبار گذرنامه باقی مانده باشد.
  • سفر به چین از طریق هنگ کنگ، دارای شرایط و ضوابط مخصوص به خودش است، چرا که ممکن است برای ورود به کشور چین نیازمند اخذ ویزای چین هم باشید.
  • پروسه زمانی لازم برای اخذ ویزای هنگ کنگ بین چند روز تا چند هفته است.
  • توجه داشته باشید که قبل از درخواست ویزای تحصیلی هنگ کنگ، باید در دانشگاه، مدرسه یا موسسه موردنظر ثبت نام کرده باشید، چرا که برای درخواست ویزای تحصیلی ارائه نامه قبولی آن مرکز آموزشی نیز الزامی است.
  • دولت هنگ کنگ یک بستر اینترنتی به نام PAR (ثبت نام قبل از ورود) را ایجاد کرده است که فقط برای شهروندان هند در دسترس است. با وجود PAR، اتباع هندی برای ورود به هنگ کنگ موظف به اخذ ویزای آنلاین هنگ کنگ هستند.
  • هنگ کنگ با بررسی تمامی درخواست ها و همه مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ متقاضی، اکثر درخواست ها را قبول می کند به شرط آنکه بخش های فرم درخواست ویزا به درستی و صادقانه پر شده باشند، مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ به صورت کامل ارائه شده باشند و  هم چنین متقاضی اخذ ویزا بودجه کافی برای زمان اقامت خود در هنگ کنگ را داشته باشد.
  • ویزای توریستی هنگ کنگ برای ایرانیان 90 روز اعتبار دارد.

                            مدارک ویزای هنگ کنگ | ویزای هنگ کنگ | ویزای توریستی هنگ کنگ

آنچه که در این مقاله گفته شد!

هنگ کنگ شهر شماره یک اقتصاد آسیا و یکی از مهم ترین مقاصد گردشگری جهان است. اکثر کشورهای دنیا برای ورود هنگ کنگ و بازدید از آن نیازمند اخذ ویزا نیستند اما شهروندان ایرانی از میان گزینه های ورود به هنگ کنگ شامل بدون ویزا، دریافت ویزا به محض ورود، ویزای آنلاین، نیازمند ویزا و ممنوع از ورود، در لیست کشورهای نیازمند ویزا قرار دارد. پس به عنوان یک گردشگر برای ورود به هنگ کنگ قبل از هر کاری باید به دنبال اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ باشید. اخذ این ویزا بسیار آسان است، چرا که با یک روش سریع و آسان یعنی مراجعه به آژانس های مسافرتی معتبر کشور چون صالحان سیر و ارائه همه مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ می توانید ویزای خود را دریافت کرده و راهی سفر شوید.