X

ویزای توریستی

 

کشور :

کنیا
 

نوع ویزا :

ویزای توریستی
 

مبلغ :

61 دلار امریکا
 

مدارک مورد نیاز :

اسکن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
1 قطعه عکس 3*4
 

تو ضیحات :

♦ جهت تکمیل مدارک، رزرو هتل و بلیط لازم است که توسط آژانس صالحان انجام میشود.

 

  • ویزای توریستی کنیا بصورت یکبار ورود بوده و مسافرین فقط یکبار اجازه استفاده از این ویزا را دارند.
  • مدت اعتبار ویزا 3 ماه بوده و مسافرین اجازه اقامت تا 1 ماه را در خاک کنیا دارند.

شایان ذکر است هزینه رزرو هتل و بلیط بصورت جداگانه و بر اساس تاریخ سفر، نوع هتل درخواستی و ایرلاین مورد نظر مسافر محاسبه   می گردد.