X

ویزای توریستی

 

کشور :

قطر
 

نوع ویزا :

ویزای توریستی
 

مبلغ :

470 دلار امریکا
 

مدارک مورد نیاز :

اسکن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
 

تو ضیحات :

  • 30 روز اجازه اقامت در قطر
  • اعتبار ویزا جهت استفاده  3 ماه می باشد.
  • زمان لازم جهت اخذ ویزا 4 الی 5 روز کاری می باشد.