X

ویزای اتیوپی

ویزای اتیوپی

ویزای اتیوپی جهت مسافرینی صادر می شود که قصد سفر به عنوان توریست و یا هرگونه فعالیت غیر بیزنس را دارند.

ویزای توریستی اتیوپی بصورت یکبار ورود و با اجازه ی اقامت 30 و یا 90 روزه صادر می شود. مدت اعتبار اقامت ویزا از اولین روز ورود مسافر به اتیوپی محاسبه می گردد. در صورت تغییر در برنامه ی سفر که موجب بیشتر شدن روزهای اقامت گردد، مسافر باید شخصا به کنسولگری مراجعه و جهت تمدید ویزای خود اقدام نماید.

لازم بذکر است تنها مسافرینی که از آدیس آبابا وارد اتیوپی می شوند قادر به دریافت ویزای الکترونیک می باشند.

شهروندان تمامی کشورها مشمول رعایت کلیه قوانین دریافت ویزای الکترونیک اتیووپی می باشند.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اتیوپی:

  • اسکن پاسپورت با داشتن حداقل 6 ماه اعتبار
  • اسکن عکس پرسنلی

مدت زمان اخذ ویزای توریستی اتیوپی 3 الی 4 روز کاری می باشد، از این رو مسافرین میبایست حداقل 5 روز قبل از سفر به اقدام به اخذ ویزای خود نماید.