X

ویزای توریستی

 

کشور :

ایران
 

نوع ویزا :

ویزای توریستی
 

مبلغ :

50,000 تومان
 

مدارک مورد نیاز :

اسکن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
فرم مشخصات ویزا ایران
یک قطعه عکس پرسنلی
 

تو ضیحات :

مراحل اخذ ویزای ایران

فرم مشخصات مهمان  را تکمیل و ارسال کنید.

پس از تائید درخواست شما همکاران ما ویزای شما را ثبت خواهند کرد که پس از آن می بایست منتظر اعلام «کد دریافت ویزا» توسط ما باشید. (۴ الی ۱۰ روز کاری(

در این مرحله، دعوتنامه ای از طرف آژانس صادر و به‌ وزارت امور خارجه ارائه می‌شود. در صورت موافقت وزارت امور خارجه با صدور ویزا، «کد تائیدیه ویزا»  اعلام می‌گردد. به‌ محض دریافت این کد، آن را به اطلاع شما خواهیم رساند.

مهمان شما، پس از ۳ الی ۳۰ روز از ابلاغ این کد، می‌تواند با در دست داشتن «کد تائیدیه ویزا» به سفارت یا کنسولگری اعلام شده (لیست کنسولگری‌های ایران) مراجعه و ویزای خود را در صورت تائید نهایی وزارت امورخارجه دریافت نماید. مدت زمان الصاق ویزا در پاسپورت مهمان شما، ممکن است تا ۱۵ روز کاری زمان لازم داشته باشد. این زمان با توجه به کنسولگری یا سفارت مورد نظر و ملیت مهمان شما متفاوت بوده و کوتاه‌تر باشد.

 همچنین مهمان شما می تواند با در دست داشتن کد ویزا، به محض ورود به فرودگاه امام خمینی بدون معطل شدن و یا هر گونه ایرادی .مبنی بر رد .درخواست لیبل ویزای خود را دریافت و وارد ایران شود