X

ویزای قطر



ویزای قطر

 

کشور قطر از کشورهای حوزه خلیج فارس است که سالانه شمار زیادی از مردم ایران و جهان به خاک آن سفر می کنند. وزارت کشور قطر نیز از این بازدیدکنندگان مشتاق به سفر جهت بازدید، کار، تجارت و غیره استقبال می کند، به همین دلیل برای آسان تر کردن فرآیند سفر آن ها، اقدام به تسهیل شرایط اخذ ویزای قطر و مهم تر از آن ایجاد پورتال ویزای آنلاین قطر یا ویزای الکترونیکی قطر کرده است. لازم به ذکر است که هم اکنون ویزای توریستی این کشور به صورت الکترونیکی از طریق آژانس مسافرتی صالحان سیر قابل درخواست است.

لازم بذکر است متقاضیان با ملیت ایرانی تنها نیازمند ویزای توریستی قطر می باشند.

 

                                      ویزای قطر | ویزای توریستی قطر | ویزای آنلاین قطر

 

انواع ویزای قطر

کشور قطر یکی از سریع ترین کشورهای خلیج فارس از نظر سطح پیشرفت است. مردم کشورهای مختلف جهان بنابر دلایل مختلفی به این کشور سفر می کنند، به همین دلیل انواع ویزای قطر بر اساس هدف بازدید به بخش های زیر دسته بندی می شوند:

  • ویزای توریستی قطر (از طریق صالحان قابل درخواست است)
  • ویزای تجاری
  • ویزای کار
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای خانوادگی
  • ویزای GCC

هر فردی که قصد سفر به قطر را دارد و از شهروندان کشورهای مشمولان اخذ ویزای قطر است قبل از سفر باید متوجه این نکته باشد که چه نوع ویزایی مناسب اهداف سفری او است. چنانچه فقط قصد بازدید از قطر را دارد می تواند سراغ ویزای توریستی قطر برود. اگر قصد کار در قطر را دارد و از طرف یک شرکت قطری دعوت نامه دارد، باید ویزاهای کاری یا تجاری (متناسب با نوع کار فرد) را انتخاب کند. اگر قصد حمایت خانواده خود در قطر را دارد تا با آن ها زندگی کند، ویزای خانوادگی مناسب او است و در نهایت اگر شرایط ویزای GCC یا شورای همکاری خلیج فارس را دارد می تواند برای این ویزا اقدام کند.

 

 

                                     ویزای قطر | ویزای توریستی قطر | ویزای آنلاین قطر | اخذ ویزای قطر

 

 

انواع مجوز ورود به قطر

شرایط ورود به کشور قطر در مقایسه با دیگر کشورهای اتحادیه عربی و خاورمیانه آسان تر است طوری که دولت قطر 80 کشور را از اخذ ویزای توریستی قطر معاف کرده است اما مدت زمان اقامت متفاوتی را برای هر کشور تعیین کرده است، پس شهروندان این کشورها فقط می توانند در آن مدت زمان تعیین شده بدون نیاز به درخواست ویزا و پرداخت هزینه های آن به این کشور سفر کنند. مدت زمان تعیین شده برای کشورهای معاف از دریافت ویزای توریستی قطر در دو دسته زیر تقسیم بندی می شود: (ایران در این دسته قرار ندارد)

  • اقامت 90 روزه، طوری که مشمولان آن 180 روز از زمان تایید ورود به قطر فرصت دارند تا 90 روز در طی یک سفر یا چند سفر در قطر بمانند (قابل تمدید نیست).
  • اقامت 30 روزه، طوری که مشمولان آن می توانند حداکثر 30 روز از زمان تایید ورود به قطر در یک یا چند سفر در قطر بمانند (قابل تمدید است).

سفر به قطر برای این کشورها آسان است و تنها چیزی که شهروندان آن ها برای سفر نیاز دارند: یک گذر نامه معتبر است که حداقل 6 ماه از اعتبار آن مانده باشد، بلیط برگشت و در آخر ارائه یک آدرس معتبر از محل اقامت خود در قطر مانند آدرس هتل یا منزل خانواده و نزدیکان خود است.

ویزای مجوز الکترونیکی سفر یا همان ETA به ویزایی گفته می شود که شهروندان آن دسته از کشورهایی که مجاز به اخذ ویزای قطر نیستند اما دارای ویزای معتبر کشورهای حوزه شینگن، استرالیا، کانادا، انگلیس، نیوزیلند یا ایالت متحده آمریکا هستند می توانند برای دریافت مجوز الکترونیکی سفر آن هم به صورت رایگان اقدام کنند. پس از تایید ETA، ویزای ورود به قطر برای این افراد صادر و به آن ها اجازه داده می شود تا 30 روز را جهت بازدید در قطر بمانند. این ویزا برای 30 روز دیگر قابل تمدید است اما چنان چه فرد قطر را ترک کند و بخواهد دوباره وارد شود باید برای ETA جدید اقدام کند.

ایران در کنار تعداد زیادی از کشورهای جهان در لیست مشمولان ویزای قطر از پیش تعیین شده است به همین دلیل شهروندان ایرانی قبل از سفر، باید از طریق ویزای آنلاین قطر اقدام به درخواست ویزا کنند. به عبارتی، متقاضیان با ملیت ایرانی مجاز به اخذ ویزای آنلاین قطر می باشند.

 

 

                                       ویزای قطر | ویزای توریستی قطر | اخذ ویزای قطر

 

دریافت ویزای آنلاین قطر در صالحان

اخیراً، دولت قطر اجازه اخذ ویزای الکترونیکی قطر یا ویزای آنلاین قطر را صادر کرده است تا فرآیند اخذ ویزای قطر برای کشورهای مشمول ویزا آسان تر شود. در این راستا، صالحان سیر اقدام به ایجاد پورتال اخذ ویزای آنلاین قطر کرده است تا مردم عزیز ایران در کوتاه ترین زمان و آسان ترین شیوه ممکن بتوانند ویزای قطر خود را دریافت کنند. مراحل درخواست ویزای آنلاین قطر از طریق صالحان به صورت زیر است:

  • ثبت نام در صالحان و ایجاد حساب کاربری
  • پر کردن فرم درخواست ویزا و آپلود مدارک مورد نیاز (اسکن پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار، بلیط های پرواز و داشتن دعوتنامه از یک هتل قطری جهت اثبات اقامت وی)
  • پرداخت هزینه ویزا

صالحان پس از دریافت تایید درخواست ویزای قطر شما از طریق پورتال، اطلاعات وارده را به صورت الکترونیکی به وزارت مهاجرت قطر ارسال می کند و منتظر بررسی نتیجه درخواست می ماند (معمولاً 4 الی 5 روز کاری زمان می برد). در نهایت نتیجه رد یا پذیرفتن ویزای الکترونیکی قطر را به اطلاع شما می رساند. شما با داشتن این ویزا، می توانید به مدت 30 روز از از اعتبار 90 روزه ویزا در قطر اقامت داشته باشید.

نکته مهم: صالحان درباب ویزای قطر به متقاضیان این ویزا توصیه می کند که قبل از ارسال درخواست با کارشناسان آژانس تماس بگیرند تا نکات مورد نیاز در این باره چک شوند و چنان چه فرد بلیط پرواز خود را از قبل دریافت کرده است نیاز است اطلاعات پرواز خود را نیز اعلام کند.

 

                                   ویزای قطر | ویزای توریستی قطر | اخذ ویزای قطر | دریافت ویزای قطر

 

نکات مهم درباره ویزای قطر

  • در صورت ماندن در قطر بیش از زمان اعتبار تعیین شده در ویزا، مشمول جریمه نقدی خواهید شد به صورتی که به ازای هر روز اقامت اضافی باید هزینه ای در حدود 54 دلار آمریکا پرداخت کنید.
  • امکان استفاده از ویزای توریستی قطر برای کار وجود ندارد پس قبل از اینکه متوجه عواقب آن شوید نوع ویزای قطر خود را آگاهانه انتخاب کنید.
  • زمان مناسب برای درخواست ویزای الکترونیکی قطر بین 4 تا 90 روز قبل از سفر است که توصیه می شود که زمان درخواست ویزا را به روزهای آخر موکول نکنید.
  • هزینه ویزای توریستی قطر 30 روزه یکبار ورود 60 دلار است.
  • اگر یک درخواست ویزای باز داشته باشید، قبل از درخواست ویزای جدید بهتر است که درخواست قبلی را ببندید یا اگر شماره مرجع درخواست ویزای قبلی را دارید می توانید درخواست قبلی را تکمیل و ارسال کنید.
  • گذرنامه متقاضی ویزای الکترونیکی قطر حداقل باید 6 ماه اعتبار داشته باشد در غیر این صورت قبل از درخواست ویزا باید گذرنامه خود را تمدید کند.
  • ویزای الکترونیکی قطر نیازمند تمبر ندارد تنها هنگام سفر به قطر حتما یک نسخه از ویزای آنلاین قطر خود را چاپ کرده و همراه داشته باشید.
  • هزینه ویزای قطر در هیچ شرایطی قابل استرداد نیست، حتی در صورت رد درخواست ویزا، هزینه ویزا به شما برگردانده نمی شود.
  • در صورت رد درخواست ویزای قطر، می توانید دوباره برای درخواست ویزای جدید اقدام کنید.
  • کشورهای معاف از ویزا نیازمند درخواست ویزا از پیش تعیین شده نیستند بلکه به محض ورود به درگاه های ورودی قطر باید ویزای به محض ورود قطر یا ویزای فرودگاهی قطر را دریافت کنند اما هیچ هزینه ای در قبال ویزا از آن ها گرفته نمی شود.
  • ویزای ترانزیت قطر تا 4 روز اعتبار دارد و افرادی که حداقل 5 ساعت را در خاک قطر می گذرانند واجد شرایط درخواست این ویزا هستند.

 

آنچه گفته شد!

کشور قطر در جنوب غرب قاره آسیا جای گرفته است و همه ساله میزبان توریست ها و گردشگران مختلفی از نقاط مختلف دنیا خصوصا ایران می‌باشد. برای سفر به این کشور نیازمند دریافت ویزای قطر یعنی ویزای آنلاین قطر هستید. ویزای توریستی قطر از رایج ترین ویزاها برای ایرانیان است به همین دلیل آژانس مسافرتی صالحان سیر در جهت تسهیل فرآیند اخذ این نوع ویزا، پورتال ویژه ای را جهت اخذ ویزای الکترونیکی قطر ایجاد کرده است تا در عرض چند دقیقه درخواست ویزا تکمیل و ارسال شود. در نهایت پس از 4 الی 5 روز کاری نتیجه درخواست ویزا به فرد متقاضی اطلاع داده می شود.